NIEUW IN DE WERELD VAN ONTBIJT OF ALS GEZOND TUSSENDOORTJE

Met het nieuwe Delhaize Fast Break creëert Food Boulevard niet alleen een nieuwe wereld van ontbijt, maar bieden we jullie ook de mogelijkheid om “All Day Long” te genieten van een super gezond tussendoortje.

Ideaal voor al wie van yoghurt, vers fruit en granen houdt en voortdurend op zoek is naar een gezond tussendoortje.  Geen gedoe meer met het schillen en snijden van fruit of het samenstellen van je maaltijd.

 De combinatie van yoghurt, vers fruit en granola is ideaal voor een evenwichtig voedingspatroon.  Alles in een handige verpakking inclusief sporkje. Makkelijk mee te nemen naar het werk, de school, de sportclub, … geen tijdverlies!

Er is voor ieder wat wils zoals verse aardbeien, friszure appeltjes, zoete pitloze druiven, heerlijke mango of rijpe ananas.  De Granola is op basis van oergranen zoals spelt/rogge/haver aangevuld met lijnzaad en enkel gezoet met natuurlijke suikers van appel en gemoute gerst.

Voor de durvers onder ons hebben we ook enkele specials ontworpen.  Wat denk je van een heerlijke Smoothie van rode vruchten met verse aardbeien of proef de zomer met een proteïnerijke Chiapudding met cocos, mango en ananas.  En voor de kenners is er ook een stevige portie Havermout met appel, kaneel en rozijnen zodat je een energieboost krijgt om U tegen te zeggen.

Hmmmmm…heeeeeeerlijk want proeven zegt meer dan 1000 woorden!

Smakelijk

 

*Al deze varianten vind je bij alle deelnemende Delhaize Supermarkten, AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&GO